Sunday, January 9, 2011

CONTEST "PINK ITU VOGUE"

Contest!!lagi dan lagi dan lagi...hahaha..mkin lme mkin gile contest aku ni..hahaha...mne taw lam byk2 contest aku join aku menang satu..huhu...and now aku nk join contest ni lak...PINK ITU VOGUE... Memang sesuai sgt ngan aku coz aku ni mmg betol2 sesangat gile kaler pink ni...pink is my color...haha...
 Contest ni dianjurkan oleh dua budak yg jgk giler pink...(btol x!!!huhu) 
NieYa and iLya

ni la mereka2 yg suke pink..huhu

For syarat2 penyertaan just klik kat bwh ni:
PINK ITU VOGUE



Tarikh tutp penyertaan seperti yg tertera kat banner tu..lmbat agi tu..confirm ramai yg join...and yang pasti pompuan yg ramai join... lelaki?? no komen...huhu



it's me...HUNNY....huhu


Hmm...mcmne??ok x??huhu...sape lg cun??pink panther ke hunny???haha..just joking...

3 persons yg aku nk tag: 


that's all...hope u all like it...papai..:-)

5 comments:

murni said...

thanks syg coz tag muni . . insyaallah muni akan buat keyh . . :)

Hanis Syuhaida said...

amboi. comey dia dengan pink panter ag. hehe

huNNy said...

huhu...jgn lupe join taw murni..byk lg contest ni..hope xkesah kalo hunny tag murni...
hanis:thanks dear...

NieyaVanilla said...

uuih....pink...siap ade pink panther skali..hehe...
smoga bjaya!!!^_^

ilya(: said...

cntek2,,,,,pink panther lg tuh,,,huhuh,,,tenkiu j0in!,,(: