Wednesday, December 22, 2010

MY CUTIE




this is my cutie..:-)..my new pet...aku pggil die Icy...Icy ni jenis winter pearl...comel sgt...ske tgk gelagat die..tyme die mkn..tido..main...cute sgt2...aku ade bela dua ekor...yg satu lg xamik gmbar lak...xpndai pose...huhuu..yg satu lagi tu aku letak name yogi...yg tu kecik agi...ntah cmne laa aku leh terpk nk bela hamster..padahal aku lg ske guinea pig....geramnyer...ble laa bleh dapat...huhuhu....lam umah aku ade 2 org lg yg bela hamster tp jenis die lain ah....musim bela hamster kot...huhuhu...


sedang membersih badan..

cedapnyer air ni...yum2..






sweet sgt tyme die tido...


die tido lg..

ni hamster linda punyer...

xtaw ngah wt pe...bru pas minum air..

yg wrne itam tu kwn aku pnyer...tyme ni diorg nk gduh..nsib bek smpat leraikan..hahah

icy merajuk...mcm tuan die kan...hahaha

ni lah antara hamster yg dibela dirumah kami..


 kadang2 bila bercakap ngan binatang ni kita dpt hilangkan stress...sbb tu aku mmg ske giler ngan binatang terutamanya kucing...kite leh gtaw semua benda kat binatang2 tu coz die xkan bgtaw kat sape2...tp xtaw lah aklo2 die ngumpat ngan geng2 die...beta kurang periksa lah pulak...hahahaa...n suatu ari 6t kan aku nk beli kucing parsi...InsyaAllah... klah...len hari len story lak yer...huhuhu..papai

2 comments:

edy said...

bela binatang mcm ni mmg best....tp klo pemalas mcm sy ni susah skit...heeee
nk kna cuci itu ini.....

huNNy said...

senang je nk bela hamster ni...cuci smggu skali je coz xkotor sgt pown..huhuhu..diorg ni kan kecik2 je...