Sunday, January 16, 2011

PHOTOSHOOT AT SURIA KLCC....

haa...pasal photoshoot ni la aku habaq semalam...seronok... aga byk gambr yg aku edit kali ni..tu pon xbrape cun sgt..gitu2 je...aku bkn pro sgt bab2 mengedit gmbo ni..huhu..taman kat klcc tu mmg cantek..try laa pi sane..bkn sje leh riadah, leh jgk dijadikan tmpat tuk photoshot...huhu..

 gambar2 aku xde laa cun sgt coz xbrape reti nk pose2 ni...btw..aku bkannye model..suke2 aje...tp kalo korang berkenan nk jadikan aku model...bolehhh sajaa....huuhuu...

sblm pi taman tu kitaorg sempat agi merayau2 lam klcc tu..1st time kuar aku x shopping ape2..ni mmg btol2 kua tuk amek gmbar je...sblm amek gambar,kitaorg pi mkn dlu..mse tyme mkn tu ade r plak akak sorang tu datang menyibuk...die wakil dr slim world...katanye slim world sambut anniversary..tuk yg ke brape aku xtaw....nk dijdkan citer, slim world ade wt promosi..free je rwtn dr facial smpai laa buang lmak ngan syrat just byar tuk booking tmpat je...rm29.90...mmg agak berbaloi..tp aku tolak coz..dh lewat mse tu...niat aku datang klcc nk amek gmbar..tkot xsempat je..bkn kejap kot nk bwt semua tu...so..melepas peluang tu..len kali je laa kak..next year bwt laa lg...huhu...

dh jaoh bonar dh aku menyimpang dr kisah sebenar..aku sbnarnye nk tjuk gmbar2 yg aku amek kat klcc tu....

xde pe yg menarik pon...hhaha

aku bersama khue...

snow di kuala lumpur....ooooo...

post bek punyer!!!haha..cam klakar jek...

aksi menggoda dr kami....huhu

model pendek..huhu..nmpak pendek tol aku..hahaha..xsesuai jd model..

sedang melihat betapa tingginyer klcc...

me and mimie..

i like this pic..ada gaya mutu keunggulan...huhu

yg ni mmg layak jd model aku...huhu..pasni sain kontrak ek..

kami bertiga...sape amek???lu pk laa sndiri...

mmuahhkkss...aksi hot gitu...

no idea...ni gmbar syok sendiri...hahahaa


inilah klcc kalo sape2 xtaw...hahaa...

best photo dr aku...penoh makna gmbar ni...huhu
aku mmg minat giler bergambar n amik gambar...mmberi suatu kepuasan yg xleh nk ungkap ngan kata-kata...cewah!!!suatu ary 6t aku nk jd photographer laa + radiographer...hahhaa..mne satu nk jdi ni...

ni je kot kot aku nk habaq kat korang...jgn risau..pasni akan ade gmbar2 n citer2 yg menarik lg pasni..just wait for it..so..jdlaa pembace setia blog aku..n sesiapa yg mnjadi pengikut setia blog aku..aku ucapkan jutaan terima kasih...cayang bangat sama korang!!!love...love..

ADIOS AMIGOS!!!

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, photoshoot x ajak.. huhu

SaRah said...

weyh..maluuuuuuuunyeeeeeee..ade gmbr yg senyum x ikhlas tu wtpe ltk...hehe

huNNy said...

huhu..mne ade gmbar snyum xikhlas..ok je aku nengok..huhu
waa...ade owg nk join ite bergambar..huhu