Thursday, February 10, 2011

CONTEST "COMELNYA BERBAJU KURUNG"




tarikh tutup:20 februari 2011
   cambest je contest ni kan..huhu...walaupun aku ni lam kategori aweks bajet2 ayu..haha..(dah mula la syok sdiri) tp aku agak jarang n kurang suke berbaju kurung...xtaw laa npe....tp lam wardrobe aku bkan men lagi banyok bebenor baju kurung...bese laa..tyme raye..org len tempah 10,aku pon nk jugak..haha..


   tapi skang agak kerap la pkai coz gi klas..hehe..stiap ari senin kena pkai...so,terpakse la meng'ayu'kan diri yang sedia ayu bajet ayu....so tuk contest ni aku amek gambar ni...cik ct..cmne???ok x??



cik ct ade tnye..knp perempuan berbaju kurung tu comel..bagi aku yang sedia mklum comel ni..hehe..aku rase sebab pkai bju kurung ni tutup aurat.. lagipon,bju kurung skang dh macam2 design cntek2..mcm2 kaler ade..tu yg menambahkan lagi kecomelan si pemakai tu..pada pendpt aku, pkai bju kurung ni nmpak sopan skit,so sape2 yg nk pi jmpe bakal mak mertua tu,pkai la bju kurung...hehe..nk tarik perhatian...sjuk skit aty diorg nk wat menantu...tp plis..jgn hipokrit lak..lu pk la sdri..hehe


tag:


SYARAT-SYARAT

1) Entri contest "Comelnye Berbaju Kurung" (DONE)

2) Link entri dengan blog (DONE)

3) Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju
    kurung itu comel (DONE)

4) Letak gambar comel korang tuuu...=) (DONE)

5) Pendapat tentang baju kurung (DONE)

6) Jadi follower blog ni (DONE)

7) Tag 5 orang rakan anda (DONE)

syarat2 semua dh itot..so,harap2 terpilih ek..huhu..adiah cam best gak..saya nk!!!!

that's all....=_=

2 comments:

Siti Khadijah said...

:)..thanks n good luck..chentekkk aihh gamba tu..

huNNy said...

mekacih cik ct..hehe