Wednesday, March 2, 2011

PORT DICKSON (12FEB-13FEB)

haiiizz!!!mmg lame bebenor beta x meng'update' beta punye blog...rindu rasenye...beta mmg betol2 xde mase..banyak sangat hal negara yang beta perlu selesaikan....susah taw nk jadi raja ni..hahaa...


 cite ni dh lame sebenornye...tapi bru ary ni beta sempat meng'edit' beberapa keping gambar n upload kat blog kesayangan beta ni...hahaa..k lah..cukupla tu aku mengarut...sejak bila laa aku ade negara sdiri ni..nk jadi rakyat yang berbakti pada negara pon xlepas agi nk jadi rja plak...meh turun bawah...jom bace pe yang aku nk cite...hiihii..


Once upon a time...pada 12feb, si bucuk kesayangan hatiku ajaklaa aku join group(dak2 MAHSA) die pi camping kat pantai PD...korang2 mesti dh bese ngan pntai PD ni kan...tuk pengetahuan semua,ni lah 1st time aku jejakkan kaki ke PD...hehe...seronok..group bucuk pon sporting habis...seronok dapat kengkawan camtu...haha...aku pon 1st time jumpe group bucuk ni...so,agak malu skit laa..aku kan pemalu orgnyer..hehehee


  Kami semua bertolak dari MAHSA jam 12tgh...n sampai sane lam kul 3lebih..sebenarnye,mase otw pi PD,kami singgah kenduri kawin kawan diorg...tu yg lambat smpai...smpai je sane,masing2 xsabar nk turun men air...tapi,mase tu panas agi,so kami keluarkan dulu barang2 tuk BBQ pada malamnye tu...bile cuaca agak redup sikit,diorg pon turun la..yg pompuan dh siap tukar bju..get ready nk men banana boat...benda tu pon 1st time aku nek..best giler,walaupon pada mulanya aku agak takot...tp, enjoy beb!!!!


Malas lah aku nk berceloteh panjang2...so, korang enjoy laa pic kat bwh tu ek...xbanyak...hope korang enjoy!!!


bru smpai..!!!

xsabar nk men air...!!!

kami tidoq lam khemah..best..skit belakang beta..!!!

banana boat...!!! seronok habis!!!!

oppss!!my bucuk seksi laa...hehe...peace!!!

ngah menyediakan bhan2 tuk BBQ pd malamnye...masing2 sibok mengacau!!!

chef BOB!!!my bucuk cyg..mmuuaahhks..!!!

best taw!!!

faiz..!!!my senior!!huhu:)

nice!!! i loike!!!

xsempat nk cenyum..xbek taw...hahaha

pada malam nyer...!!!

thanks to tukang bakar..hehheehee..rajin kowg ek..

1malaysia...yeah..love it..!!!

mkn2 smbil dgr baby nyanyi!!!nice aw...

xtaw nk ckp pe daaa...

sweet couple rite...huhu..diba <3 darvin

cantek!!!

diba<3darvin..sweet!!!

penyanyi jemputan...<3!!!

ini kami!!!bob<3hunny



13feb...cantek tempat ni...

candid!!love it...!!

kami lagi...<3..!!

happy day at PD!!!....
thanks aw korang coz xkesah saya itot skali..haha...thanks to my bucuk jugak coz bawak cyg jln2 kat tepi pantai mlm tu..seronok sgt...cyg mmg suke pantai...6t honeymoon kat sne ek...bukan kat PD tp kat pantai laa...xkesah laa mne2 tp nk pantai or pulau..love it very much laa....mmuuahhkksss...


that's all..6t ade agi...byk agi aku nk update ni...tp cite len lak..sabar aw..hehe...adios...!!!

1 comment:

Freaky said...

romantiknye. aktiviti pon nampak cam best