Monday, March 7, 2011

BBQ DMI 0110 (PART 1)

Hye semua...kali ni aku nak citer sal mlm bbq hari sabtu(5/3)... best sgt..party tu berjalan ngan lancar,alhamdulillah...party kali ni aku yang handle...thanks korang(dmi 0110)coz sudi tolong2 aku handle party pada malam tu...

  aku nak citer skit acara party malam tu...aku dh bagi kepada 4 group..group 1 pegi pasar, group 2 pegi giant, group 3 handle bbq, and group 4 masak-memasak.. group yang pi pasar of cos laa aku and the gang...kul 7.30 pg kami dh siap2 pi pasar..beli ayam,ikan,jagung dan sebgainya...thanks to taufik,fahmi faizzy and amri coz join kami and tolong angkat barang2...kul 11 lak,group 2 pi giant,beli rempah2,penyepit dan sebagainya...lam tengahari gitu,dak2 umah aku get ready nak masak pe yg patot...blend bawang,basuh ayam,siang ikan...(banyak sgt..xmampu nak listkan..) pastu,kul 5 dak2 laki plak turun pi handle bbq.. lam kul 6 lebih,diorg dh start membkar...

   mmg best bila dpt kumpul2 cmni...walaupon kami satu klas,tp xckp sgt...kami start makan kul 8 malam..makan same,bace doa same2...pas abis mkn,kami ade men game..yg pertama 'truth or dare'...best laa...macam2 benda terbongkar...aku pon terkena gak..kena cium tiang lampu smbil ckp i love u..haha..yg lagi terok smpai muntah2 pon ade sbb kena cabar minum air buatan "someone"..hahhaaa... game kedua lak,kitaorg men 'aiskrim soda'..tp aku xtaw laa korang pggil pe game ni...ade yg pgil 'pepsi cola'..ntahlaa...tp yg pasti cara men sme..kami wat dua group..pompuan n laki...xkan nk cmpur kan...xleh2...huhu..

  aku xnk laa taip pnjang2..so,enjoy the pics...huhu..:)


pics games akan aku upload tuk next post...ni hanya sebahagian gmbr kami pd malam tu..so wait tuk part 2 ek...thanks for reading...adiosss...

3 comments:

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

gambar second last tu hani peluk sapa? curious. hehehe

gowri sangkari said...

enjoy ye korang...kan best kalo batch aku pun mcm....cemburunye aku.......!!!

huNNy said...

hanis...tu scandal efa laa...huhuhu...scandal lme...kami sgt rapat...hehe