Friday, October 7, 2011

~FUHhhh..LEGA...!!!~

salam sayang blogger2 semua...:)

   fuh..lega bila minggu ni berakhir juga...penat giler minggu ni...rse cam nak tido puas2 je pasni...letih sgt2..semua benda xsempat nk buat..minggu ni aku bz ngan test2,presentation2,kuiz2 n sebagainyer..mmg padat giler r..bukan setakat minggu ni je..minggu depan dan seterusnyer jadual aku mmg padat n penuh ngan test2 segala bagai...kesihatan diri aku lak sedikit terganggu laa...

   dh agak lme aku xmigrain kuat..semalam ntah cam mne tetiba aku diserang migrain..mmg skit giler..mcm kena hempap batu btu besar atas kepala..gigi sakit, mata bengkak..nk menangis tp xleh..bertambah skit laa lau nangis..aku terus mkn ubat n tido..aku xcukup tido akhir2 ni...xcukup rehat...tapi aku xkesah semua tu..aku ade tanggungjawab besar skang..so aku akan buat betol2...

  aku bersyukur sgt kerana my beloved hubby beri sokongan n semangat kat aku..kesian jgak kat die sbb aku agak kurang mse nak msg die skang..cedih sgt2...sori taw sayang...walaupun sy bz, sy tetap ingat awk..

minggu ni aku nk pi kuar jln2 ngan die..nk hbiskan mase bersama...hari mggu je dpt jumpe..2 pon 2minggu skali...tp xpe laa.at least dpt jumpe kan...hehe..muka aku lak skang mkin terok laa.xjge...msalahnyer xsempat taw..bukan mls..bile laa dpat pi wt facial treatment..hehe...(ngade2 lakss...) yg perniagaan aku tu aku terpaksa stop dlu sebab xsempat nk buat..insyaALLAH aku akan pass kat akak aku..die nk tolong sket2...lega sket aty aku ni...sem ni mmg gile sket..semua nak disumbat sem ni..kecian otak aku..hehe

  aku harap hari mggu aku kali ni aku dapat rehat secukupnyer..xmo skit..xtahan menanggung..nsib bek ade ubat lau xde xtaw nk ckp cmne...semoga aku dapat lalui minggu dpn dgn baik walaupon bz..insyaALLAH...smoga ALLAH permudahkan segala urusanku..amin...


1 comment:

CikAnishLelabu said...

minggu ni i g wat facial treatment..jgn jealous !!haha