Thursday, April 26, 2012

Segmen Jom Jalan: Ladies day out...!!!

hai ollss...ini cerita semalam punye..hehe...segmen jom jalan kali ni,aku pi jln2 ngan kawan2 aku ke Mid Valley...ala...dh bese sgt pi kan..bg yg jarang2 pi mcm aku ni...(yeke???)..semalam aku pi sebab JUSCO kat sne ade SALE!!!!haa..that's why lah kami ke sane..it's shopping tyme!!!hehe..bg yg agak gile shopping cam aku ni mmg xsaba r nk pi...tp aku xde laa shopping byk sgt semalam coz bulan ni nk pkai byk duit...ade la something aku nk buat...huhu...


hehe...pas shopping..aku n my beloved frens nk try selera org korea lak..disebabkan dua org sahabat ni mmg giler korea,so xslahlaa kami mencube mknan msyarakat sne...(sebenarnye xtau nk mkn kt mne..tetibe je msok kedai ni..nk tukar selera...hahaha)...

taaadaaa..ni lah tmpatnye...DUBU-DUBU seoul food...hehehe
harga mkanan kat sne boleh tahan laaa...(terbeliak jgk mate...hehe)..tapi nk cube..pe salahnye...hehe...ni antra yg kami order...

yg ni aku order..hehe.. KOREAN SPICY WING..aku suke kimchi 2...mkn dgn nasi die...bole laa..yg ni RM17.90

yg ni lak kawan aku order...Pa-Jeon pancake RM10.50 n Japchae RM14.90..


yg ni plak Soon Dubu Seafood...pedas gilos...rse mcm mkn sup cili je..hehe...smpi merah bibir n hidung my fren ni mkn...hehe...

and this is one of my feveret...Peach tea..sedap...cam xcukup je...hehe



org kate kami kembar...same ke???tang mne tu ea???
pas mkn kat situ kami pi mkn buah lak..hehe..aku beli buah kesukaan ku...dragon fruit le..hehe...yummy3!!!..pas jln2 pusing2..kami pom blik laa..lau de transport sdiri mybe pi merayau kelain dlu..tp disebabkan kami just nek KTM..so,terpaksa laa pulang awal...mmg best sgt3!!!..walaupon duit agak laju je kluar....dh mcm air terjun je...hehe...




that's all from me....so...jumpe lg tuk segmen lain...mybe pasni segmen jom masak kot..coz this week aku nk blik kg...xsaba nye...hope ade resepi bru nk dicube..papai..adios mi amor...:)

2 comments:

iera said...

bab duit laju je habis bile shopping tu sgt2 setuju.hehehhe..saya pun suka sgt2 shopping.kih3.best tak makan makanan korea tu?

miszHunny said...

sedap laaa jugak..tp bukan selera kite la...hehehe