Sunday, May 20, 2012

esok adalah harinya...21hbMAY2012...:)

assalamualaikum...

haaa..esoklah harinya....dan ada 'seseorang' suh aku update blog lak ary ni...sape tu??? sape tu??? esok segala2nya bkal bermula...segala apa yang aku pelajari sepanjang semester ni akan digunakan sebaik mungkin..cewahhh???study cmne???ok ke tidak?? insyaALLAH..aku berusaha sedaya mungkin untuk capai apa yang aku impikan...dan kali ini aku harap apa yang telah terjadi semester lepas tak kan berulang lagi...



takot plak rse lam hati ni..makin hampir ngan harinya mkin berdebar2...(tapi nyempat pulak ko ngedate blog ni kan...haha) ni atas permintaan..so aku update la....

to all my frens yg sme kolej ngan aku...serumah, sekelas....aku ucapkan selamat maju jaya..haha..GOODLUCK tuk exam esok..buat yang terbaik..walaupon subjek tuk sem ni xde laa byk sgt tp bg aku mmg susah sket..so, kena usaha lebihlaa...tuk kwan2 aku yg mmg gile2 study mmg tabik hormat kat korang lah, aku doakan yg terbaik tuk korang n doakan aku juga begitu..:)...aku wish jugak kat diri aku ni...semoga semester ni  result kite gempak2 ek...hehe


so, dengan ini, aku ingin mengumumkan bahawasanya ini last entry aku sebelum final exam...so, mybe lepas final ni or next semester lak akan ade entry baru...cewahh..bajet cam artis lak kan..hehe..thanks to sesiapa yang  berkenaan yang selalu bg semngat tuk aku supaya belajar rajin2...thanks sgt2...:)


klaa...jumpe korang2 semua next semester...selamat bercuti panjang...jgn lupe aku k..:)

LOTS OF LOVE...

1 comment:

Cik Bhulat said...

wish u luck n do the best ya