Tuesday, December 28, 2010

BILE AKU KUA JLN2!!!hahaha




Salam semua...pekabo...sihat??huhu...rini aku kua jln2 ngan kengkawan aku...seronok...skang ni bru pas hbis meng'edit' gmbar..walaupon xde la secntik mane..ni je yg termampu..huhu...ni yg excited sgt nk post lam belog kesygan beta ni....bukan selalu aku dpt kua together-gether ni...bile dh kua..cmni laa jdiknyer...smua kpla gila2 kentang..hahaha...tu yang buat aku syg diorg +++...bile lg dpt jumpe yek...




sepupu n adk yg aku sygi...huhu..skema tul ayt..

Kat tmpat aku ni xde la byk sgt tmpat2 yg menarik..tp dgn adenya aku tros jd cntek...*haha..tetibe lak puji diri sdiri..kui3!!! sebenarnye semua ni xdirancang..asalnya aku adik aku n my pren kua nk pi cri barang2 tuk dibawa ke tmpat menimba ilmu msing2...tetibe lak jumpe sepupu2 aku n kwn die..so ajk diorg join skali..bile dh terajak tue..tergile r semua..hahahaaa..bese r..bukannye selalu jumpe..kan..kan..kan..

byk gmbar kitaorg amek tp sket je aku mmpu edit..lotih mato den nk ngadap lappy den lme2 ni...mkin rabun laa den ni...hahaha..toksah nk citer panjang lebaq..meh kite tgk gmbar ek....huhuhu...

photo terbek dri adqku yg terchenta....



like this photo very much...bershaja...



ni pon sme...spupu aku tu leh sain kontrak jd mdel...model tuk belog aku laaa...



kami bertiga...sape pling cun...mesti r...ehem3!!kui3!!



mcm citer hindustan x...hhaaha..ala2 laa.kan..ni idea aku...jgn nk kutuk ek..



came x muke kitaorg...xcame???msalah tu..huhuhu



owg kat jln tu duk mandang je..sori der...jgn jeles...huhu



i sketch this pic k...xcye sdah..hhahaa



ni je la gmbar yg smpat aku edit..mak duk membebel je marah aku duk mngadap lappy lme2..mak kte.."xsayang mata ke..."..huhu..sayang...
tyme aku n the geng amek gmbar ni tyme ujan taw..aku sggup bermandi ujan semata2 nk dpt gmbar terbaik punyer...seronok men ujan..ala2 citer hindustan katakan...nsib bek xdemam..sem 3 dh nk bermula ni..



it's time for me to off9..6t kang de je yg kena marah..phm2 jelaa..haha..annnddd....aku sgt2 berpuas hati ngan ape yg aku lakukan hari ini..smoga esok lebih baik dr hari ini...hope so..
See yyaa!!!!



1 comment:

Hanis Syuhaida said...

rajinnyer dia edit2 gambar..hehe cepat lah update ag ! :D