Monday, December 27, 2010

I LOVE MY BLOG...

gambar hiasan semata-mata..haha
Seronoknye  berblogging ni...ak hepi sgt2!!!MySpaceblehla isi mse yg terlebih ni...huhu...I lOVE MY BLOGMySpace ...Tajuk n3 ary ni..*sebenarnye xtaw nk tulis pe mlm ni...hahahahaa... Tersgt lah epi bile dh reti meng'edit' blog kesayangan aku ni..mcm2 benda nk letak..hahhaaa..*ikot ske aku laa..belog aku..kui3!!! smbil2 tulis blog ni bleh lah hilangkan kerisauan yg amat sgt kat result exam aku untuk sem ni..xdpt ag..tu yg duk isau semacam je ni..smpai terbawa lam mimpiMySpace.. Aku harap result kali ni melepasi result aku sem lepas..amin...
 Aku jeleslaa tgk blog2 korang yg cntik2 tu...pandai korang edit...aku budak bru belajar..ni je yg termampu...huhu..tp aku syg blog aku coz ni semua hsil kerja aku sndiri..huhu..MySpace *emoticon ni pon blja dr owg..hahahaha..Thanks laa kpd kwnku yg byk mengajar n kenalkan kt aku dunia blog ni...leh cri kenalan..tukar2 pndapat...tp pkwe xleh r cri coz dh jmpe...haha..lam fb lak tu..kui3!!


Okeylaaa...aku pon dh xtaw nk mengarut pe lg...de tugas yg msih blom selesai..hahhaaa..seee yaa...bubbye...MySpace
SALAM 1MALAYSIA...*tetibe lak semangat patriotik muncul...haha..ni kes bola semalam r ni...malaysia..BOLEH!!!





2 comments:

Freaky said...

berjalan-jalan sambil klik mane yg patut :)

huNNy said...

thanks freaky..ni pon blja dr awk..huhuhu