Saturday, April 9, 2011

~AKU PELAYAN VIP YG BERTUAH~

hape???pelayan???oh no!!!ni keje ko ek..jadi pelayan VIP lagi ek...pe nk jadi ni...xeloklaa... Oppss!!!STOP... apa ni?? urmm..pe yg korang pk ble aku tulis 'PELAYAN VIP'..len mcm je bunyi nye an...haha..mcm pelayan 'tut'...hahaa..xde2..aku masih waras lagi laa...mmg betul aku jadi pelayan tuk pihak VIP ary ni...nak taw cite nyer...ce citer..ce citer...huhu

  Ok...begini citernyer..kampung aku ade buat satu majlis...majlis pe???cmne nk ckp ek..ala, mjlis org tua2..hal2 politik laa..aku mls nk ikot cmpur sbb aku still bawah umur....so xdo nk nyibok2 nye...mak aku salah sorg diantaranya...berusaha keras tuk mjlis ni berjalan ngan lancar...tp cuaca agak tidak menyebelahi kami kerana hujan lebat tp mjlis ttp berjalan ngan sperti bese...nk dijadikan cerita, mak aku cll aku..dgn xmandinye lagi..bru je siap2 kemas umah..(padahal dah pukul 2...bese laa ujan..mls skit nk mndi..sejuk2..!!!)..mak aku suh aku dtang tulung2 die...siap suh pakai bju kurung agi..haa...aku pe lg..siap bermakeup bagai la..hihi..


bergaya ala mak datin skit..peewiitt!!!


hahaaa...sje nk bergaya skit..nak tunjuk kat korang sume..kih3!!xsuke jgn tgk ek...pastu bile smpai sana, aku terpaksa ikot kawan mak aku pi sedia mkanan tuk pihak VIP...haaa..sebab tu laa aku kate aku pelayan VIP...pada mula nya, ade laa Dato' N datang berucap,aku ingat die join mkn skali..tp die de urusan penting..so tinggallaa yg xberapa VIP..hehee...tp still jugak aku buat yg terbaik..susun pinggan n segala bagai baek punyer...hehe...pastu ade cabutan bertuah...ahah!!! i loike..hehe..alhamdulillah,aku bertuah pada hari ini..yeeaaa!!!!

ni no bertuah aku..hehe..xsangka mak nak...hihi
dan mak aku pon bertuah jugak ary ni..so, kami dapat dua laa hamper..jgn marah yee....hihi...mmg bz laa ary ni layan tetamu...cewah...da mcm mjlis aku lak an...pastu, bile nk mengemas blik cm mles je..hihi..tp kugagahkan jugak,walaupon dh nk msuk waktu mghrib...basuh semua pinggan mangkuk..dh laaa kaki i kena kaca...ntah mne datangnye..tp kaca tu xdo laa besa sgt.....xterok pon...

  smpai je umah,aku ngan mak aku pon bergambar laa dgn hamper tu..hehe..bkan senang satu famly bertuah taw...alhamdulillah..amin...


xleh blah tol laa kami anak beranak kan3!!!and tu laa hamper yg kami dapat...sgt2 penat ary ni....and i mis my bucu very much...to bucuk, im sorry sebab xtopup lg...bubu mls nk top up..tkot 6t bile de kredit, asyik ggu bucuk je an...so, it's better tuk bubu x top up..bucuk kan bz..bubu xnk ggu...so, ble bucuk rindu bubu, bucuk cll jelaaa ek..love u my bucuk syg...bubu sentiasa ingat bucuk..setiap saat dan ketika...mmuuaahhkkss...!!!




4 comments:

Freaky said...

sedia makanan untuk vip upanye. haha

CikHaniBhulat said...

wah,..daapat hampeh....sonok la tu..hehehe :)

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

tahniah2! bukan selalu kita bertuah..hehe

huNNy said...

huhu..taw xpe..bkn slalu bertuah...:)