Sunday, May 22, 2011

~NUR KASIH THE MOVIE....theBEST lah....!!!~

Hye korang2 semua yg kiut miut...!!!!:)

dh agak lme aku xmenjenguk blog kesayangan aku ni..almaklumlah..ngah bz skang...mmg langsung xsempat...kalo nak diikutkan, rini pon bz sebenarnya (cam PM kan...!!!hahaaha), tp aku cube sedaya mungkin tuk meng'update' dan 'membersih' sedikit sebanyak kekotoran yg tertinggal semasa ketiadaan aku..ahaks!!!(dh cam umah laks..)

   walaupon aku xlg b'gelar sebagai seorg RA*****,tp kesibukan tu mmg terasa yg amat sangat..ari2 ade je patient...keje kul 9 blik kul 5..mlm dh xleh wtpe dh..hanya npak katil n bantal je...hahaa..(xmo keje leh x??hehe..ni bru b'praktikal...keje 6t cmne???aduyai!!!)
semalam, aku  keje, tp half day je laa..smpi kul 1 je..tp rse letih jugak...pastu, pas je abis keje, aku n the geng plan nak pi nengok wayang....dh lme xnengok sesame...seyesly...walaupon letih kugagahkan jua..hehe...tp bile smpi je..hmmm...rmainye owg...dh laa aku nak pi tgk NUR KASIH....agak2 tiket sempat x???



aku n the geng ni praktikal xsme tempat..so, aku n salah sorang geng aku sampi dlu n kami terpakse laa beratur panjang nak beli tiket..4 org nak tengok nur kasih n sorang je nak tgk pirates...cian dye...mmg dh lme die nk tgk citer tu..hehhee....agak lme jugak kami berdua beratur...hehe..akhirnye dapat jugak tgk..mmg full r...tiket yg ade pon kul 5.30ptg....yg len, sold out...amboi!!



   sementara tunggu jam 5.30, kami2 pi laa mkn2 dlu..mengenyangkan perut yg sedia lapo..hehe..(ade insiden yg berlaku yg xdapet aku cito kan kat sini..harap maap) tp sib bek sempat tgk wayang...hehe..xsabar aku nak tgk..mmg penuh laaa satu panggung..makcik2,pakcik2, abg adik kakak...semua cam xsabar nak tgk..hehe...

   start2 citer, airmata aku cepat je kuar..mmg btul2 tersentuh jiwa r...akhirnya, smpi ke sudah aku nanges....(hahhaa..xmlu)...mata xyah ckp r, bengkak beb..gaya cam putus cinta laa....semua org mnadang je mata aku..hhahaa...rse cam nak tutup je muka ni..malu r....kawan2 aku pon nanges gak, tp aku r yg pling ter'over'..hahahaa..oppsss...terlebih suda...hhhaaahaha....

  pe2 hal pon, aku mmg suke citer NUR KASIH THE MOVIE...mmg best...hope suami aku dapat jadi cam adam tu..sweet sgt...n aku harap aku dapat jadi setabah NUR AMINA....mmg best...5bintang!!!!!!!!hehehhe...




mmg bnyak citer kua skang...tp aku je xsempat nak pi tgk...lau mrBUCUK ade msti best kan..hehe..windu my mrBUCUK..xsabar nk jumpe die...ngah menghitung ary ni...pat blik taw sayang... i miss u...my bntal bucuk..mmuuaahhkkss...:)
  

   

1 comment:

Freaky said...

tak sempat tgk lg nur kasih.. adess

Kalau tak Blogwalking