Wednesday, June 1, 2011

~I LOVE YOU SETH...!!!~

Hye korang2 semua....:)

dh lme rasenye xupdate blog...bukan xnak update tp pham2 jela...mmg bz bebenor skang ni..skang kan aku ngah praktikal...hehe..mcm2 pengalaman yg aku dapat sepanjang aku praktikal kat sana...alhamdulillah, dh pandai sket2...hehe

  tp skang aku bukan nak citer sal aku berpraktikal...aku sebenarnye nak kongsi cerita ngan u all semua...kompem korangcam aku jugak..duk ngadap tb tepat jam 7mlm semata-mata nak tgk NORA ELENA...best kan citer tu..walaupon letih blik keje, aku tetap setia menonton..hehe...sweet sgt..!!



  aku bru je lagi minat tgk citer ni..2pun aku ternampak geng2 aku asyik duk berkumpul kat ruang tamu setiap jam 7mlm..ntah pe laa diorg tgk..tup2 aku lak yg terlekat kat depan tb..hahhahaaa....tp mmg syok habis citer ni...citer NORA ELENA ni adaptasi dari novel Kasih Yang Suci karya Meen Zulaikha...ptotlaa sweet semamcam je cite ni kan..lau cite dri novel semua sweet2 kan..hehe



 citer tu sweet tyme part Elena n Seth Tan je kan..(sebut betul2..haha)..romantik giler laa si Seth ni...lau laaa myHubby si mrBucuk tu mcm si Seth ni, mmg complete giler r hidup..hahhaaaa(nasib ko laa Hunny...haha..pape pon, aku saaaayyyyaaannggg my mrBUCUK forever n ever...hehe)

   Part yg aku pling benci bile ade je org nk mengacau hubungan depa ni...kenapa perlu ade org jahat lam setiap citer hah..menyampah tol....(bengong tol laaa ko ni Hunny...xkan smua citer nak sweet je semua..bosan laa 6t...nak sweet2 terlebih suda tu, buat filem sdiri laa woi...aiyaakkk!!) sori laa lau ter'emo' skey..aku ni lau tgk citer, mmg feeling tu kasi baeekk punyer...yg xleh blah mse tgk NUR KASIH the movie, dari awal citer aku dh start nanges smpi laa tamat citer, kua panggung je mata bengkak...padan muke...hahhaaha....sib bek kua ngan kawan je..

   berbalik semula pada topik NORA ELENA..lau laa aku dpt jd die..maksud aku dpt suami cam die laa...best gile weh..haha.hari2 dapat bunga...6t leh jual blik...xpun wt taman lam umah..hhaa..lagipun aku ni mmg penggemar roses..terutamanya red roses...n of cos red roses yg pling berharga yg penah aku dapat lam idop aku adalah roses pemberian my mrBUCUK..haha...sweet x kami..hihi...(2pon lepas puas ko mintak dye belikan an..an..an.....har..har..har..)

tp benda2 cam ni susah nk jumpe lam dunia realiti...kehidupan sebenar xse'sweet' drama yg kita tonton..tp alangkah indahnya jika ada kan..hehe..walaupon my mrBUCUK xde la romantik sgt..(xromantik langsung..hahaha) tp aku ttap cyg die...hope pas kawin 6t dye jadi se'sweet' Seth...hehe..(berangan xhabes2....adoyai!!)

smpai sini je kot...aku dh xtaw nak tulis pe..sok lau de mase aku coret2 lagi kat sini...ne taw ade gosip terkini hiburan sensasi...lebih hot dr hotfm n lagi panas dr melodi...(leh caye ke????)hheee....
papai..n thanks coz sudi luangkan mase bace blog kesayangan hatiku ini...THANKS syg2ku...:)

3 comments:

Freaky said...

hak3 citer melayu.. biasa la tu ada orang yang cuba ganggu hubungan.. huhu

CikHaniBhulat said...

wah..ada lagi cerita adaptasi nvel..kna tgk ni...noel pon kena beli.,.smlm baru habes bc 1 novel tajuk cahaya cinta by prima..best sgt...esok kena layan cite nie =]

LaLaLOLa said...

ooo xtau pon tu cerita dari novel... tgk drama dia pon episod2 last je... nway tahniah dh ade bby... sorry lambat, lama x blogwalking sbb sakit huhu