Sunday, May 13, 2012

Love my MUM and DAD damn much!!!

u r number one for me!!!
 SELAMAT HARI IBU to my beloved mummy, PUAN SITI RIAH SALLEH...love u so much...no one can replaced u in my heart... thankscoz lahirkan hunny ke dunia ni..membesar dan mendidik hunny menjadi ank yg berguna...klau bukan mak yg suh msuk blaja sini, mmg kureng berjaya laa...coz,kakak and abg aku pom dh berjaya lam hidup dorg atas nasihat mak aku... maklah yg suh aku pilih this course so that aku akan lebih mudah dapat kerja dan ternyata mmg benar alaupon tersasar sikit pada permulaan...nk sgt masuk U..mak bg je..hehe...skang budak U pom susah nk dpt keje tau....tgk abg n my kakak..dorg dh senang skang..and now giliran aku...

  Lots of THANKS to my sweet mum sbb selalu pukul aku tyme kecik2..lau x,xde jadi org skang ni..hehe...mak lah segala2nya bg aku... walaupon mse kecik dulu kemain lg marah ngan mak sbb mak slalu pukul..tapi skang dh xpukul lagi...and more to be like friends..mak seorg yg memahami.... sayang mak sgt2...


mak aku sme perangai kot ngan aku..suke shopping...and aku berhasrat suatu hari nanti, bile diri ini dh berkerjaya, nak shopping sme2 ngan mak...shopping sakan..and tyme tu nak gune duit aku plak... dlu suke prabih duit mak..hehe...and that tyme will be my turn...

to my beautiful mum in the world...
 diri ini ingin memohon maaf jika ada buat mak terluka or terasa hati ngan perangai anak mak yg kecil molek ni...walaupom kite berjauhan, diri ini selalu mengingatimu... u r the best mum in the world... hadiah ary ibu tunggu blik 6t ea...hehe...love u mum...muahh..

to my beloved dad..
 SELAMAT HARI LAHIR yg ke58 on 14thMAY2012...masih kacak bergaya...u r the best daddy in this world..langsung xpernh marah aku...walaupon x, tapi aku tetap hormat n sentiasa taat pd abahku yg tercinta ni.. adiah pon tunggu blik 6t ea... thanks sbb jadi abah yg paling best in this world...masak makanan yg best2..my feveret..tomyam.... my daddy is the best chef tau...hehe...nak dibnding ngan mak,abah lg terror..hehe...(caya x?)

to my handsome daddy...
diri ini sgt menyayangimu...terlalu byk pengorbanan  abah untukku...dari muda smpi tua cri duit nak besarkan anak2...bg duit pi sekolah nak tgk aku blaja rajin2..supaya jadi anak yg berguna n berjaya... maafkan diri in jika ada buat abah terasa or terluka... sayang abah sgt2...hope abah akan sentiasa sihat sejahtera dan dpt berbangga ngan pencapaian ank2mu ini..


to my beloved mum and dad...thanks for everything... both of u r number one for me.. and no one can replaced ur place in my heart... thanks coz be the best mum n dad in this world.. diri ini sentiasa mendoakan semoga mak n abah sentiasa dalam keadaan sihat sejahtera dan dilindungi dari segala musibah... dan doakan yg terbaik untuk anakmu ini yg jauh dimata but owes dekat di hati...LOTS OF LOVE...ur hunny bunny daughter...:)

2 comments:

ZWAN SABRI said...

Semoga impian utk belanja ur mom shopping sakan akan jadi realiti.. amin! :)

miszHunny said...

amin..harap2 jd kenyataan..:)