Saturday, June 23, 2012

i'm lovin' it..:P

hai..hai..hai... sgt2 berdebar hati ini bikle tgk tarikh mkin hampir..hampir ke mana?? cuti dh nak abes..tp xpuas lagi duk umah... mcmana ni..sedihnye...pastu tambah lagi debaran taktahu kat mne tempat ber'praktikal' tuk kali ke4 ni...masih lagi tak dapat kol dr kolej..hmmm...result???omg..!!!(pengsan...x__x)

  haaa...pe aktiviti aku hari ni???nak tau??hehe..aku jd babysitter..haha...nanny of the day!!!!hehe.. aku jage sepupu kecik aku ni..same umo ngan ank aku...n tak lupe..hari ini 23hb june 2012..cukuplah setahun ankku Raidi Zafran..love u syg...dah besar dh ank ibu..:)
  hari ni jugak aku buat something yang aku suke...pe dia???hehe..aku gubah sirih junjung...sronok sgt weh!!!..walaupon xlah terror sesangat..tp bole laa...sy suke..sy suke.. aku suke bebeno buat keje gubah menggubah ni...hehe.. and now aku nak tunjuk hasil kerja tangan aku..(bukan aku sorg lah..termasuk my cousin n my aunt skali..hehe..:)

tadaaaaa...




ngengade tak??hehe..bior ler.aku punye..xsuke suda... sepetang aku buat ni..best2..smpi skit belakang coz duduk lme sgt.. xde laa cntek mne..bese2 je... siapa punye ni??? Aku???xde mkne nye...muda lagi..belom mase nye lagi oke..nak bujang puas2 dlu..6t dh ade org nak kena jge susah le..anak lagi..diri sendir xsempat nak jage..baik bujang puas2 dlu..6t mnyesal lak..hehehhe... sebenarnye ni hntran kwan sepupu aku..die mintak tolong buat..hehe...

masih ade 6hari lagi aku duk umah ni..tetiba sedih lak..pasni xleh laa nak bgn lmbat2 lg..tido smpi petang..mkn sedap2..hmm...pasni kena bgn awal..kena mkn sdiri..buat keje..penatnyer...hmm..sabo jela...

LOTS OF LOVE...

2 comments:

Dba Dealova said...

wahh berbakat ye buat gubahan tu.cantik :)

miszHunny said...

tenkiu2..:)